FÖLD ÉS TALAJMUNKÁK

____________________________________________________

Kapacitásunk szerint elsősorban nagy és közepes volumenű kivitelezéseken tudunk hatékonyan dolgozni,
átfogó földmunkák és bontással kapcsolatos feladatait elvégezni.

A gépi földmunkánál az erő mellett fontosnak tartjuk a tapasztalt szervezést és az ütemezést. Az emberi erő és a gépkapacitás legoptimálisabb módon történő kihasználására törekszünk. Vállalásunk szerint csak a tiszta és elvárt minőségű végeredmény marad utánunk, ahol időben folytatódhat az építkezés.Az alapok, sávalapok, kerítésalapokkiásását lánctalpas Komatsu, és Caterpillar kisgépekkel végezzük. Minden esetben előzetes szemrevételezés alapján határozzuk meg, hogy melyik gép alkalmas az aktuális munka elvégzésére. Mint minden földmunka elvégzését tapasztalt gépkezelőink mérőműszerrel segítik.
Gépeink alkalmasak a legszűkebb helyeken való sávalap ásásra, akár pincefal mellett, akár közvetlen másik épület mellett 30 cm kanálszélességtől 250 cm mélyen.

Az épületek sávalap ásása nagy odafigyelést és pontos precíz munkát igényel, ami nagyon fontos az alapba szánt beton mennyiségénél. Fontos a minőségi kanálválasztás a gazdaságosság szempontjából. Kis gépeink pontosan precízen képesek ásni az alap falának beszakítása nélkül.

Fő szempontunk az alapásás során a precíz pontos munkavégzés, a megrendelő kívánságainak figyelembevételével.

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK

BEVONATTECHNIKA

bevonattechnika

FELÜLETTISZTÍTÁS

felulettisztitas-elokeszites

GENERÁLKIVITELEZÉS

generalkivitelezes