Intim már-már tabunak számít, hogy milyen mosdót alakítanak ki az irodaházakban. Pedig ha úgy alakították ki ezt a helyiséget, hogy csak kipipálják, akkor az a cégről kialakított összképet is rontani fogja így vagy úgy. Különösen olyan esetben, ha a higiénia egyszerűen kifejezve: „nem tökéletes”. Különösen rossz a helyzet, ha már-már horrorfilmbe illő állapotok uralkodnak ezen a helyen.

A munkatársak szempontjából pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az életük nagy részét az irodában töltik.

Egy irodaház mosdójának kialakításakor a szépség mellett nagyon sok tényező van, amelyeket figyelembe kell venni, nézzük is meg, melyek ezek a szempontok: legyen időtálló, hiszen nagyüzemi használatról van szó; praktikus, azaz könnyen tisztítható és gazdaságos üzemeltetésű, hogy ne legyen több millió a vízszámlánk és szép, hogy ha egy 10 fős delegációt fogadunk, ne legyen azonnal egy kis színe az arcunknak, ha valaki igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat.

A hosszú élettartamot garantáló piszoárok alacsony vízfogyasztást, könnyű kezelhetőséget és olyan forradalmi megoldásokat vonultatnak fel, amelynek segítségével a kerámia felületén nem tapadnak meg a szennyeződések. Ugyanakkor letisztult vonalaikkal, a kerámia és a fa látványos ötvözésével igazi műalkotások, melyek szépségük mellett a praktikus térkihasználást is lehetővé teszik. Bizonyos megoldások ideálisak a feng shui filozófia alapján berendezett irodaházak számára, amely az idei év egyik legnagyobb fürdőszobai trendje.

Plusz: ne feledkezz meg a mozgáskorlátozottakról sem. A speciális mosdóhelységek berendezéséhez szintén számos megoldást kínálnak, ötvözve a praktikumot a legmodernebb formatervezéssel.

 

forrás: https://www.otthonokeskertek.hu/cikk/lakberendezes/